Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļa uz iesma vasaras bohēmai

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jēra, cūkas, liellopa vai broilera fileja
  • Jāņogas
  • Ķiploki
  • Sīpoli
  • Dilles
  • Kaperi
  • Sausais baltvīns vai sarkanvīns
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari (dažādi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, marinē saspaidītās jāņogās, kam pievienotas pārējās sastāvdaļas, izņemot vīnu un sāli ar pipariem. Gaļu sagatavo īsi pirms grilēšanas, marinē, kamēr kuras grils. Kad ogles izdegušas un gaļa sadurta uz iesmiem, gaļu devīgi pārlej ar vīnu, apber ar pipariem un sāli un grilē līdz gatavībai. Pasniedz ar vīnu un sieru pēc izvēles.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes