Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kūkas " melodija"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 90 g milti
  • 75 g cukurs
  • 130 g sviests
  • 2 olas
  • 30 g kondensētais piens
  • 2 g želantīns
  • 30 g ievārījums
  • Augļi pēc izvēles
  • 1 tējk. biešu sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajauc miltus ar 30 g cukura, 60 g sviesta, olām un pagatavo smilšu mīklu.
  2. To iepilda groziņu formās un cep gaiši brūnas.
  3. Izceptos groziņus pilda ievārījumu.
  4. Tad ar pergamenta tūrziņu palīdzību groziņā iepilda sviesta krēma aplīti, liek šķēlītēs sagrieztus augļus un pārklāj ar želeju.
  5. Sviesta krēmam saputo 70 g sviesta ar cukuru un pievieno kondensēto pienu.
  6. Var papildināt ar pilīti esences vai konjaka.
  7. Želantīnam uzlej ēd.k. ūdens, pievieno 5 g cukura un stundu briedina.
  8. Tad liek uz plīts un karsē līdz 60 grādu temperatūras.
  9. Masu atdzesē, iekrāso ar biešu sulu un izmanto augļu želejai.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes