Tomātu sinepes

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomātu
  • Sāls
  • Sinepes
  • Paprika
  • Etiķiscukurs

Pagatavošana

50 min.
  1. Tomātus rūpīgi nomazgā, vāra (bez ūdens), tad izrīvē caur sietiņu. Iegūto biezeni liek katliņā un vāra, kamēr tas iegūst skāba krējuma konsistenci. Pēc garšas pievieno sāli, sinepes, papriku, etiķi un cukuru. Mērces garšas un aromāta buķete ir pikanta, tāpēc tā lieliski garšo kopā ar gaļas ēdieniem. Mērci var uzglabāt arī ziemas periodam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi