Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Stroganovs - vecvectētiņš

2006. gada 1. augusts
Foto: Shutterstock.com
Gards un kreftīgs liellopa gaļas stroganovs, kas vislabāk garšos ar makaroniem.
Pagatavošana
30 min
1. Gaļas šķēles izklapē ar gaļas āmurīti un sagriež glītās sloksnītēs
2. Apcep gaļas strēmelītes pannā uzkarsētā eļļā.
3. Pievieno un apcep sīpolus.
4. Gaļu, sīpolus, sāli, piparus, ūdeni liek katliņā un sutina zem vāka uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot, līdz gaļa ir mīksta.
5. Iebiezina ar miltiem, krējumu un uzvāra. Pieber smalki sagrieztus marinētus gurķīšus un pasutina vēl 5 minūtes.
6. Stroganovam jābūt tik biezam, lai karote stāv un negāžas. Piedevās - makaroni.

Labu apetīti!
Foto: Māra Brence
Uz augšu