-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Stroganovs - vecvectētiņš
Gards un kreftīgs liellopa gaļas stroganovs, kas vislabāk garšos ar makaroniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg liellopa gaļa ( labs liesums) vai cūkas gaļa
-
2 ēd. k. miltu
-
4 ēd. k. skābs krējums
-
2 sīpoli
-
2 marinēti gurķi
-
Sāls pēc garšas
-
Malti melnie pipari pēc garšas
-
Eļļa cepšanai
-
1 glāze/s ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Gaļas šķēles izklapē ar gaļas āmurīti un sagriež glītās sloksnītēs
-
Apcep gaļas strēmelītes pannā uzkarsētā eļļā.
-
Pievieno un apcep sīpolus.
-
Gaļu, sīpolus, sāli, piparus, ūdeni liek katliņā un sutina zem vāka uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot, līdz gaļa ir mīksta.
-
Iebiezina ar miltiem, krējumu un uzvāra. Pieber smalki sagrieztus marinētus gurķīšus un pasutina vēl 5 minūtes.
-
Stroganovam jābūt tik biezam, lai karote stāv un negāžas. Piedevās - makaroni.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs