Kāposti ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 svaigs kāpostgalva
  • Eļļa - cepšanai
  • Sāls
  • Ķimenes

Pagatavošana

30 min.
  1. Svaigai baltai kāpostu galviņai izgrieztie kacenu.
  2. Sagriežiet kāpostgalviņu iespējami rupjāk.
  3. Pavisām īsu laiciņu apcepiet kāpostus pannā ar nelielu eļļas piedevu.
  4. Pievienojiet sāli un ķimenes pēc garšas.
  5. Nav nepieciešams gaidīt, kad kāposti, pēc mūsu izpratnes, kļūst mīksti, tie būs, ļoti garšīgi tāpat.
  6. Ja vēlas , sagriet šķēlēs tomātus un cepšanas beigās pievienojiet kāpostiem.
  7. Arī tomātus mazliet pakarsējam.
  8. Pašās beigās ne īpaši sīki sagrieztiet visādus zaļumus - dilles, lokus, pētersīļus, selerijas, un iemaisīet kāpostos, kad pannu noņemuši no uguns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi