Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāposti ķīniešu gaumē

2006. gada 31. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Svaigai baltai kāpostu galviņai izgrieztie kacenu.
2. Sagriežiet kāpostgalviņu iespējami rupjāk.
3. Pavisām īsu laiciņu apcepiet kāpostus pannā ar nelielu eļļas piedevu.
4. Pievienojiet sāli un ķimenes pēc garšas.
5. Nav nepieciešams gaidīt, kad kāposti, pēc mūsu izpratnes, kļūst mīksti, tie būs, ļoti garšīgi tāpat.
6. Ja vēlas , sagriet šķēlēs tomātus un cepšanas beigās pievienojiet kāpostiem.
7. Arī tomātus mazliet pakarsējam.
8. Pašās beigās ne īpaši sīki sagrieztiet visādus zaļumus - dilles, lokus, pētersīļus, selerijas, un iemaisīet kāpostos, kad pannu noņemuši no uguns.
Uz augšu