Sastāvdaļas
- 1 svaigs kāpostgalva
- Eļļa - cepšanai
- Sāls
- Ķimenes
- Svaigai baltai kāpostu galviņai izgrieztie kacenu.
- Sagriežiet kāpostgalviņu iespējami rupjāk.
- Pavisām īsu laiciņu apcepiet kāpostus pannā ar nelielu eļļas piedevu.
- Pievienojiet sāli un ķimenes pēc garšas.
- Nav nepieciešams gaidīt, kad kāposti, pēc mūsu izpratnes, kļūst mīksti, tie būs, ļoti garšīgi tāpat.
- Ja vēlas , sagriet šķēlēs tomātus un cepšanas beigās pievienojiet kāpostiem.
- Arī tomātus mazliet pakarsējam.
- Pašās beigās ne īpaši sīki sagrieztiet visādus zaļumus - dilles, lokus, pētersīļus, selerijas, un iemaisīet kāpostos, kad pannu noņemuši no uguns.
Pievienot komentāru
Pamatēdieni
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes

Veģetāras zupas gavēņa laikam - 12 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2859 skatījumi -
Labākā soļanka
2290 skatījumi -
Adventes tiramisu
2103 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1858 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1788 skatījumi -
Mammas kotletes
1714 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1652 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1509 skatījumi
Komentāri