Cukgalas krutina jogurta marinade

Sastāvdaļas

  • 1 kg. cukas krutinas ar kaulu
  • 200 g persiku jogurts
  • 1 pac. piedeva galai ar kiploku un citronu
  • 1 tejk. sauss timians

Pagatavošana

1 min.
  1. Krutinu sagriez 2 cm biezas skeles, pievieno jogurtu, galas marinadi un timianu, marine 3 stundas.
  2. Cep uz atklatas uguns uz restem no abam pusem 15 minutes.
  3. Ja velaties cept cepeskrasni - galu velams negriezt, tikai marinejiet un cepiet krasni 40 minutes 200 grados.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi