Zemenu un svaiga siera grozini

Sastāvdaļas

  • 130 g smilsu mikla
  • 250 g svaigas zemenes
  • 180 g siers "Rama Creme Bonjour"(dabigais)
  • 1.5 edamk. cukurs
  • 10 g vanilas cukurs
  • 4 edamk. saldais krejums

Pagatavošana

1 min.
  1. Smilsu miklu sadala vienadas dalas un izcep dazadu formu grozinus.
  2. Svaigo sieru "Rama Creme Bonjure" saputo ar cukuru un vanilas cukuru.
  3. Iemaisa saputotu saldo krejumu un pilda grozina, dekore ar svaigam sagrieztam zemenem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi