Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļi ar sieru un bekonu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi
  • 12 siera šķēles
  • 8 kūpināta bekona šķēles
  • 150 g skaidiņās sarīvēta siera
  • Tomāts
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus ar visu mizu izvāra, neļaujot sašķīst.
  2. Atdzesē, nomizo un katru sagriež sešās šķēlēs, starp šķēlēm pilda pa trim siera šķēlēm un divām bekona šķēlēm.
  3. Pārkaisa ar sāli un pipariem, liek ietaukotā veidnē citu pie cita.
  4. Lai šķēles labāk turētos kopā, kartupeļus var saspraust ar koka irbulīti.
  5. Katram kartupelim virsū liek tomātu šķēli, biezā kārtā pārkaisa ar siera skaidiņām.
  6. Kartupeļus uz 20 minūtēm liek sakarsētā krāsnī.
  7. Pasniedz uz salātu lapām ar olīvām un zaļumiem.Klāt var pasniegt majonēzes vai biezpiena mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas