Ar riekstiem un biezpienu pildītas aprikozes

Sastāvdaļas

  • 20 svaigas aprikozes
  • 200 g biezpiena
  • 4 ēd.k. sasmalcinātu valriekstu
  • Ēd.k. medus
  • 100 g saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu izberž caur sietu, pievieno sakapātus riekstus, medu, saputotu saldo krējumu un rūpīgi samaisa.
  2. Aprikozes nomazgā, pārgriež uz pusēm , izņem kauliņus un pilda ar sagatavoto masu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi