Saldās biezpiena olas

Sastāvdaļas

  • 500 g biezpiens
  • 2 cieti novārītas olas dzeltenumi
  • Kakao
  • Šķīstošā kafija vai konjaks
  • Cepumi
  • Citronu miziņa
  • Naža gals vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu samīca ar olu dzeltenumiem, rīvētu citronu miziņu un vanilīnu.
  2. Pusei masa pievieno kakao, pusei - šķīstošo kafiju vai konjaku.
  3. Abām daļām pievieno sadrupinātus cepumus.
  4. No iegūtās masa veido biezpiena olas, kurām viducī liek plūmi no kompota vai riekstus.
  5. Kārto lēzenā šķīvī kopā ar apelsīnu ripiņām vai svaigām ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi