Tomātu omlete

Sastāvdaļas

  • 200 g tomātu
  • 3 olas
  • 10 g diļļu
  • 10 g sviests
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus sagriež, 10 minūtes sautē bez ūdens, izberž caur sietu.
  2. Tomētu masai pievieno sakapātas dilles, sāli, cukuru un olu dzeltenumu, iecilā saputotu olu baltumu.
  3. Omleti cep sviestā, satin veltnī.
  4. Pasniedz ar salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi