Sastāvdaļas
- 250 g sviesta mīklas
- 1 -2 dl cukura
- Uz galda uzliek plāts lielumā cepamo papīru un to noklāj ar vienmērīgu cukura kārtiņu, izlietojot pusi cukura.
- Mīklu liek uz papīru un izrullē četrstūra gabalu, kurā, viegli piespiežot, atzīmē viduslīniju garenvirzienā.
- Mīklai uzkaisa cukuru un no garākās malas to uzrullē līdz viduslīnijai.
- Līdz pusei sarullēto mīklu apgriež otrādi ( ar virspusi uz leju) un sarullē arī otro pusi, pēc vajadzības pievienojot cukuru.
- No ruļļa nogriež aptuveni centimetru biezus gabaliņus, apviļā cukurā un liek uz cepamā papīra plātē.
- Maizītes cep 200 grādu temperatūrā 10-15 minūtes.
- Cepšanas laikā apgriež otrādi, lai abas puses kļūtu brūnas.
- Atdzesē neapsedzot.
Pievienot komentāru
Deserti
Zaļās tējas (matcha) un kondensētā piena saldējums
Saldie bumbieri vīna un ogu sīrupā
Banānu gardums
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes

Veģetāras zupas gavēņa laikam - 12 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2859 skatījumi -
Labākā soļanka
2290 skatījumi -
Adventes tiramisu
2103 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1858 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1788 skatījumi -
Mammas kotletes
1714 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1652 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1509 skatījumi
Komentāri