Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums - viens tjubiks, 300ml
  • Baziliks - sauss no pačkas, uz aci taa lai noklaaj visu, 1 zupas karote
  • Burkāns - smalki rīvēts , tikai viens(krāsai un garšai)
  • Vistas fileja - ½ kg
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. vistas fileju sagriez mazos gabalinos - streemeliitees driizaak nu taadaas kaa puse no mazā pirksta tik biezas un tik garas tad iemet visu to pasaakumu vārītā ūdenii ar nedaudz saali un pavaara lai vistas fileja balta paliek (min 3-5) nu baigi fiksi notiek tas
  2. attieciigi panjem to pasu katlinju nokaash to uuudeni kur vaarijaas vistas fileja(atstaaj mazliet mazliet) un iegaazh iekshaa visu saldo kreejumu burkaanus riiveetos un baziliku paarber paari saalim jābuut pietiekoshi jo pasaakums taads maigs sanaak nu tas viss tur pavaaraas taa simboliski lai saaktu smarzot un 15-20 min atrumaa viss gatavs :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas