Rauga pankūciņas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 5 glāze piena
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • Sāls
  • 1 tējkarote raugatauki

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno uzsildītu pienu, cukuru, sāli, atšķaidītu raugu, izsijātus miltus, samaisa un siltā vietā uzraudzē. Uzrūgušu mīklu ar karoti liek pannā sakarsētos taukos un cep gatavus.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Erii 2013. gada 10. aprīlis 14:02
Man diktam gribas zināt....cik vajag piemēram SAUSO RAUGU! visur tas jēlraugs....kādas viņiem tās proporcijas.....
laura 2010. gada 31. oktobris 16:34
un kas ir raugatauki?
Anda Didrihsone 2010. gada 19. marts 12:02
Ļoti vienkārša un saprotama recepte!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize