Marinādē sautēta gaļa

Sastāvdaļas

  • 1.2 1-1,2 kg gaļas
  • 3 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. etiķa
  • Ēd.k. saberzta ķiploka
  • 5 -6 ēd.k. augu eļļas
  • Sasmalcināti lociņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Medu, etiķi, ķiplokus, eļļu un lociņus rūpīgi sajauc.
  2. Gaļu sagriež šķēlēs, liek traukā un pārlej ar sagatavoto marinādi.
  3. Patur 4 stundas istabas temperatūrā vai ieliek pa nakti ledusskapī.
  4. Tai pašā marinādē gaļu sautē mīkstu, tad no mērces izņem un no abām pusēm vēl apcep brūnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi