Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepts putasu dzimšanas dienām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg putasu
  • 500 g sīpolu
  • 1 l ketčupa vai asās tomātu mērces
  • Eļļa cepšanai
  • Milti apvārtīšanai
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. parasti pērku saldētus putasu bez galvām - var jau arī pirkt ar galvām vai putasu fileju - tad zivis jātīra - jāiztīra "iekšas" (asaka paliek), jānogriež spuras un aste - jebkurā gadījumā tā ir visķēpīgākā šī ēdiena pagatavošanas daļā :)
  2. *sīpolus notīra, sagriež ripiņās un pasautē eļļā - man ļoti garšo, ja viņi paliek tikai mīksti un caurspīdīgi - var arī nesautēt, jo kārtojot zivis, sīpoli tāpat paliek mīksti
  3. * zivis apviļā miltos un liek cepties uz diezgan lielas uguns - viens no gatavības noteikšanas faktoriem - zivs paveras vaļā un viegli nāk nost no asakas
  4. * zivis liek kārtām traukā - kārta zivju (jāapber ar sāli), tad sīpoli, tad ketčups vai asā tomātu mērce u.t.t. vēlams kārtot kamēr zivis karstas, tikko no pannnas
  5. * cepšanu beidzot arī eļļu, kas palikusi pannā, pārlej pāri

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas