Omletes veltnis

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 40 g piena
  • Sāls
  • Sviests
  • Pildījumam
  • 150 -200 g sutināta šķiņķa
  • 2 ēd.k salda krējuma vai 30 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu un vēlreiz pamatīgi sakuļ.
  2. Lej uz pannas izkausētā sviestā un cep kamēr omlete gatava.
  3. Šķiņķi samaļ, samaisa ar krējumu vai saputotu sviestu un pārziež pāri atdzisušai omletei, tad omleti satin veltnī, ietin pergamenta papīrā un dažas stundas patur aukstumā.
  4. Pēc tam veltni iztin no papīra, sagriež šķēlēs.
  5. Pildījumam var izmantot arī kausēto sieru, pievienojot tam zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi