Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Omletes veltnis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 40 g piena
  • Sāls
  • Sviests
  • Pildījumam
  • 150 -200 g sutināta šķiņķa
  • 2 ēd.k salda krējuma vai 30 g sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ, pievieno sāli, pienu un vēlreiz pamatīgi sakuļ.
  2. Lej uz pannas izkausētā sviestā un cep kamēr omlete gatava.
  3. Šķiņķi samaļ, samaisa ar krējumu vai saputotu sviestu un pārziež pāri atdzisušai omletei, tad omleti satin veltnī, ietin pergamenta papīrā un dažas stundas patur aukstumā.
  4. Pēc tam veltni iztin no papīra, sagriež šķēlēs.
  5. Pildījumam var izmantot arī kausēto sieru, pievienojot tam zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas