Tvaicēti dārzeņi ar grilētu vistas fileju

Sastāvdaļas

  • 200 g vistas fileja
  • 200 g dažādu dārzeņu maisījuma
  • 1 kubiņš dārzeņu buljona
  • 300 ml ūdens
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju marinē garšvielās, pēc tam grilē. Kamēr vistas fileja gatavojas, katliņā uzvāra ūdeni ar dārzeņu buljonu. Katliņā ievieto tvaicēšanai paredzēto sietiņu ar dārzeņiem un tvaicē. Kad visas sastāvdaļas gatavas, kārto uz sķīvja un dekorē ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi