Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsu un kartupeļu sautējums

2006. gada 7. jūlijs
Foto: Evita Andrejeva
Pagatavošana
1 min
1. Katlā ielej 2 glāzes ūdens un ieber rīsus. Izvāra tos un atdzesē.
2. Kartupeļus sagriež 1, 5 cm lielos kubiciņos. Ūdeni notecina.
3. lielā pannā uzkarsē eļļu un sinepju sēklas. Kad sēklas sāk sprēgāt, pievieno kurkumu, kartupeļus, zaļumus. 0, 5 glāzi silta ūdens un 0, 5 tējk. sāls. Vāra uz mazas uguns 15 minūtes, līdz kartupeļi mīksti. Piejauc rīsus, citronu sulu, atlikušo sāli. Labi samaisa.
4. Vāra vēl 3 minūtes, tad liek pa virsu medu un pasniedz.
Uz augšu