Neparastais arbūzu deserts ar fetas sieru

Sastāvdaļas

  • Gatavs arbūzs
  • Fetas siers, 1 iepakojums
  • Baltmaize (vislabāk lavašs vai bagete, vai tādu mazi ko var lauzt ar rokām)

Pagatavošana

5 min.
  1. Arbūzu rūpīgi nomazgā un sagriež nelielos gabalos bez mizas. Arbūzu gabaliņus kārto lielā traukā. Atsevišķ;a traukā kārto mazos gabaliņos sagrieztu fetas sieru (tas riebīgi griežas, līp pie naža un jūk ārā, taču jācenšas, lai gabaliņi būtu smuki un tos varētu paņemt pa vienam ar dakšiņu). Ēdot savā šķīvīti ir jāieliek arbūza gabali un viens fetas siera gabaliņš. Tad ar dakšiņu jāpaņem mazliet siera un jāuzdur arbūzs un KOPĀ jāapēd. Ja gribās sātīgāk uzkost, tad klāt var pieēst maizi. Visiem tiem, kas viebj degunu un saka, ka nekas labs no tādas kombinācija sanākt nevaru, tomēr iesaku pagaršot. Garšu kombinācija ir ļoti neparasta un ļoti vilinoša :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi