Malta gala ar baklazaniem

Sastāvdaļas

  • 300 -500 gr.maltas lielopu galas
  • 1 sipols
  • 1 baklazans
  • 1 sarkana paprika
  • 2 kiploki
  • Zalumi -petersili,kinza,baziliks- pec garsas
  • 1 bundzinu tomatus sava sula 300-500 gr
  • Garsvielas pec patikas un sali

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriez siki sipolu un kiploku un pec tam apcep tos ella.Pec tam pievieno malto galu un maisa nedaudz ,lai gala nebutu lielos kunkulos, pec tam pievieno garsvielas un sali pec patikas.
  2. Kad gala jau ir gatava liek klat sagrieztus baklazanus kubinos un papriku, pievieno klat ari zalumus un tomatus sava sula.Atstaj visu to sauteties.Ik pa laikam pamaisa un kamer juti ediens gatavs.
  3. Edienu vislabak pasniegt ar risiem vai ari ar makaroniem,kas pasam labak garso.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi