Lavaša rozītes

Var izmantot arī baklažānu ikrus, krabju sviestu u.c. saistvielas, galvenais, lai turās kopā un garšo

Sastāvdaļas

  • 1 lavašs
  • 1 tomāts
  • 200 g siera
  • 3 olas
  • Majonēze
  • Ķiploks

Pagatavošana

50 min.
  1. Te nepieciešamie produkti.
    Te nepieciešamie produkti.
  2. Sagriež tomātu, sarīvē sieru, novāra un sarīvē olas, saspiež ķiploku.
    Sagriež tomātu, sarīvē sieru, novāra un sarīvē olas, saspiež...
  3. Attin lavašu un pārklāj to ar nelielu siera sālātu kārtu.
    Attin lavašu un pārklāj to ar nelielu siera sālātu kārtu.
  4. Lavašu satin ruletē un ļaujam kādu laiciņu ievilkties.
    Lavašu satin ruletē un ļaujam kādu laiciņu ievilkties.
  5. Kad lavašs pastāvējis, sagriež apmēram 2 cm platās šķēlēs, sanāk tādas kā rozītes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi