Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Apelsīnu miziņu ievārījums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g apelsīnu miziņu
  • 600 g cukura
  • 1 gl. ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Miziņām nogriež baltoi daļu, sagriež sloksnītēs un 3-5 stundas mērcē ūdenī, cukuru ar ūdeni savāra sīrupā, liek apelsīnu miziņas un uz lēnas uduns vāra 20-30 minūtes.
  2. Sapilda sakarsētās burkās un aizvāko.
  3. Tāpat izlieto greifrūta miziņas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas