Apelsīnu miziņu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 400 g apelsīnu miziņu
  • 600 g cukura
  • 1 gl. ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Miziņām nogriež baltoi daļu, sagriež sloksnītēs un 3-5 stundas mērcē ūdenī, cukuru ar ūdeni savāra sīrupā, liek apelsīnu miziņas un uz lēnas uduns vāra 20-30 minūtes.
  2. Sapilda sakarsētās burkās un aizvāko.
  3. Tāpat izlieto greifrūta miziņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi