Gurķi tomātu sulā

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Tomātu sulas
  • Sāls
  • Ķiploku daiviņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus rūpīgi nozmazgā un nsusina.
  2. Tomātu sulu sasilda līdz vārīšanas temperatūrai un pievieno sāli (50-60 g uz 1 l sulu).
  3. Gurķus pārliek caurdurī un uz 1 minūti iegremdē karstā tomātu sulā, kuras temperatūra nav augstāka par 80 grādiem.
  4. Tūlīt pēc tam tos saliek tīrās burkās , kopā ar sagrieztām ķiploku daiviņām.
  5. Līdz augšai aplej ar uzvārītu tomātu sulu un aizvāko.

Komentāri

Viktorija omanova 2009. gada 5. septembris 23:58
miulkigi sanaca,gribeju lai atsuta pa e pastu bet te pievienojas...hm... ka to izdzes?
Viktorija Romanova 2009. gada 5. septembris 23:55
Sastāvdaļas:
Gurķi tomātu sulas sāls ķiploku daiviņas
Pagatavošana:
Gurķus rūpīgi nozmazgā un nsusina.

Tomātu sulu sasilda līdz vārīšanas temperatūrai un pievieno sāli (50-60 g uz 1 l sulu).

Gurķus pārliek caurdurī un uz 1 minūti iegremdē karstā tomātu sulā, kuras temperatūra nav augstāka par 80 grādiem.

Tūlīt pēc tam tos saliek

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi