Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Menca majonēzes mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g mencas fileja
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Eļļa
  • 1 ēd.k. citronu sula
  • Mērcei
  • 1 burciņu majonēzes
  • 1 ēd.k. citronu sulas
  • 1 ēd.k. asās tomātu mērces
  • 1 tējk. cukura
  • Pipari
  • Sāls
  • 2 ēd.k. krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež šķēlēs, pārslakā ar citronu sulu.
  2. pēc 15 minūtēm apsāla, apviļā miltos, cep eļļā.
  3. Atdzisušus ceptas fileju gabaliņus kārto šķīvjos, pārlej ar mērci.
  4. Rotā ar zaļajiem zirnīšiem, gurķiem, lokiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas