Menca majonēzes mērcē

Sastāvdaļas

  • 600 g mencas fileja
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Eļļa
  • 1 ēd.k. citronu sula
  • Mērcei
  • 1 burciņu majonēzes
  • 1 ēd.k. citronu sulas
  • 1 ēd.k. asās tomātu mērces
  • 1 tējk. cukura
  • Pipari
  • Sāls
  • 2 ēd.k. krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju sagriež šķēlēs, pārslakā ar citronu sulu.
  2. pēc 15 minūtēm apsāla, apviļā miltos, cep eļļā.
  3. Atdzisušus ceptas fileju gabaliņus kārto šķīvjos, pārlej ar mērci.
  4. Rotā ar zaļajiem zirnīšiem, gurķiem, lokiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi