Tomāti ar majonēzi

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas
  • 2 tomāti
  • 1 ola
  • 2 -3 ēd.k. majonēzes
  • 2 ēd.k. kapātu zaļumu

Pagatavošana

1 min.
  1. Aukstu vārītu vai ceptu gaļu sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Uz katras šķēlītes uzliek tomātu ripiņu, pārlej ar majonēzi.
  3. Virsū liek cietu vārītu olas šķēli un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi