Ķirbju un riekstu maize

Sastāvdaļas

  • 2 gl. ķirbju biezeņā
  • Glāze cukura
  • ½ gl. piena
  • 25 g rauga
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 3 olas
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Riekstu kodolu
  • 2 gl. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Raugu un nedaudz cukura uzraudzē.
  2. Bļodā sajauc ķirbjus, cukuru, pienu, olas, izkausētu sviestu, garšvielas, iemaisa raugu, iestrādā miltus.
  3. Liek ietaukotā veidnē vai uz plāts, virsmu pārkaisa ar riekstiem un sakarsētā cepeškrāsnī izcep ( gatavības pazīme - centrā iedurts skaliņš pēc izvilkšanas sauss).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi