Ķirbju un žāvētu augļu cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g taukvielas
  • Glāze cukura
  • 2 olas
  • 2 gl. ķirbju biezeni
  • Gl. žāvētu augļu
  • Glāze riekstu
  • Naža gals dzeramās sodas
  • Kanēlis
  • Ingvers, muskatrieksts vai anīss
  • 2 gl. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkstu taukvielu puto, pakāpeniski pievienojot cukuru, olas, garšvielas.
  2. Saputotā masā iemaisa ķirbju biezeni, nomazgātus, nosusinātus un sagrieztus žāvētus ābolus, plūmes, aprikozes, sakapātus riekstus, izkausētu cepamo pulveri un miltus.
  3. Uz ietaukotās plāts ar tējkaroti liek mīklas piciņas un krāsnī izcep brūnus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi