Zemeņu sīrups ar ogām

Sastāvdaļas

  • 2 kg zemeņu
  • 600 g cukurs
  • 400 g jāņogu sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo sīrupu no cukura un jāņogu sulas.
  2. Šķidrumu karsē, līdz cukurs izšķīst, tad atdzesē un pārlej emaljētā traukā iebērtām ogām.
  3. Maisījumu uz 12 stundām ievieto ledusskapī.
  4. Masu samaisa un sadala divās daļās.
  5. Katriu porciju atsevišķi uzkarsē līdz 80 -90 grādiem temperatūrai un šai temperatūrā karsē vēl 5 minūtes.
  6. Masu pilda burkās un aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi