5 Spānijas garšas tavā virtuvē. Lai top tapas!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Saules pielietās Spānijas kulināros brīnumus savā virtuvē cenšas atdarināt daudzi. Viens no izplatītākajiem gardumiem ir tapas, par ko pat Spānijā nav vienotas versijas, kas tās īsti ir. Tapu variācijas ir visdažādākās un katrai Spānijas pilsētai sava.

Tas, kas vieno visas tapas, ir to pasniegšanas veids – tās tiek servētas pirms maltītes un vienmēr kopā ar vīnu. Rimi vīna dārza vīnzinis Mārcis Mitrevics un gardēdis Normunds Baranovskis iesaka piecas tapu receptes un tiem atbilstošus vīnus – šī kombinācija palīdzēs sajust Spānijas garšas tepat Latvijā. Galvenais to visu papildināt ar labu kompāniju, kas, tāpat kā vīns, ir neatņemama spāņu maltītes sastāvdaļa.  

Garneles spāņu gaumē

Foto: Receptes.lv

Saceptas dateles ar kazas sieru un bekonu

Foto: Receptes.lv

Ceptas pildītās sēnes

Foto: Receptes.lv

Mīdijas spāņu gaumē

Foto: Receptes.lv

Sulīgās plūmes ar šķiņķi

Foto: Receptes.lv
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu