Kam saldas, kam sāļas, bet, mūsuprāt, katra gaumei iespējams izcept smalkmaizīti, kas “ietu pie sirds”. Tuvojoties nedēļas nogalei, kurā varam vairāk laika veltīt gatavošanai, piedāvājam Tev 12 smalkmaizīšu receptes aromātiskiem un garšīgiem brīžiem! :) Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis
Saldo un sāļo smalkmaizīšu izlase!
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Noderīgi:
- Lai mīkla nelīp pie rokām – iesmēre tās ar eļļu;
- Bulciņas īpaši mīkstas sanāk, ja tās cep no tikko uzrūgušas mīklas;
- Mīklu gatavojot, šķidros produktus pievieno miltiem, nevis otrādāk;
- Neizmanto krāsnīs ventilatorus – tie kaltē smalkmaizītes;
- Esi radošs – eksperimentē ar smalkmaizīšu formām, lai atrastu savu īpašo!