Piparkūku TOP 10!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Nekas tā neliecina par Ziemassvētku tuvošanos, kā tikko ceptu piparkūku smarža, mmm :) Neliegsim sev šo prieku - reizi gadā pašiem pagatavot piparkūku mīklu un izcept kraukšķīgas zvaigznītes, sirsniņas, eglītes un mazus rūķīšus! Līdz ar piparkūku cepšanu virtuvē ienāk radošums un bērna prieks! Saldāku, sāļāku, gaišāku, tumšāku, vienkāršu vai ar īpašām piedevām - piparkūku TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis

 Noderīgi:

  • Mīklas tumšumu ietekmē cukura karsēšanas ilgums;
  • Lai mīkla būtu maksimāli izdevusies – milti un cepamai pulveris jāsijā;
  • Gatavo mīklu vēlams noturēt kā minums dažas h, bet ideālā gadījumā – nedēļu;
  • Lai piparkūkas būtu glītas no visām pusēm vēlams izmantot cepamo papīru;
  • Piparkūkas cepšanās procesā izplešas, tādēļ uz pannas jāizkarto ar atstarpēm.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu