Gatavojam ķiršus! Receptes.lv TOP 10

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Saldais vai skābais, bet ķirsis ir tā oga, kura priecē gan lieu, gan mazu – labi garšo, labi smaržo un vēl ļoti veselīga! :) 10 vienkāršākas un sarežģītākas receptes Tev piedāvā Šefpavārs Grāpītis, lai ķiršu laiku izbaudītu uz visiem 100%. Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis  

Interesanti:

  • Ķiršu kauliņi atrasti jau bronzas laika apmetnēs – šīs ogas civilizācijas lieto jau tūkstošiem gadu;
  • Saldē ķiršus, lai baudītu vasaras garšu ziemā, taču saldē skābos, saldie ķirši paliek melni;
  • Ķiršos ir 19 reizes vairāk betakarotīna nekā zemenēs un mellenēs;
  • Ķirši saglabā lielāku daļu vitamīnu un uzturvērtību arī pēc saldēšanas.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu