Ķirbis izgrebts, bet ko darīt ar tā mīkstumiņu?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Ar katru gadu arvien vairāk pieņemam Helovīnu kā svētkus, kurus atzīmēt arī Latvijā, un arvien biežāk mājokļu palodzes rotā izgrebti ķirbīši. Ķirbja grebšana ir process, kas ļauj ģimenei kopā pavadīt laiku, izdekorēt māju un vēlāk arī gardi paēst. Greb ķirbi rūpīgi, lai pēc tam vari vēl padarboties virtuvē - 5 dažādas receptes ķirbja izmantošanai.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu