Vai esi saskāries ar situāciju, kad nopērc brīnišķīgu kūpinātu šķiņķi vai bekona gabalu, bet nazis tevi pieviļ un gabals ir tik mīksts, ka tev ir grūti to sagriezt skaistās plānās šķēlēs?
Bekons - sasaldē pirms griez
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vienmēr ir risinājums. Protams, labs nazis ir palīgs jebkurā virtuvē, bet lai gaļu būtu vieglāk sagriezt šķēlēs, ievieto to uz 15-20 minūtēm saldētavā (atkarībā no gabala lieluma). Tad to sagriezt plānās šķēlēs šķitīs pilnīgs sīkums!
Avots: Tiphero.com