Bekons - sasaldē pirms griez

Bekons - sasaldē pirms griez

Vai esi saskāries ar situāciju, kad nopērc brīnišķīgu kūpinātu šķiņķi vai bekona gabalu, bet nazis tevi pieviļ un gabals ir tik mīksts, ka tev ir grūti to sagriezt skaistās plānās šķēlēs?

Vienmēr ir risinājums. Protams, labs nazis ir palīgs jebkurā virtuvē, bet lai gaļu būtu vieglāk sagriezt šķēlēs, ievieto to uz 15-20 minūtēm saldētavā (atkarībā no gabala lieluma). Tad to sagriezt plānās šķēlēs šķitīs pilnīgs sīkums!

Avots: Tiphero.com

Foto: Depositphotos.com

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes