Kā būt drošam, ka avokado ir gatavs?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Ja esi avokado cienītājs, tev noteikti ir sava metode, kā noteikt vai tas ir nogatavojies! Viegli uzspiežot uz avokado mizas, būtu jāpaliek nelielai iedobei, vai ne?

Tomēr, nereti, šāds mīkstums norāda nevis uz gatavību, bet uz to, ka auglis ir saņēmis triecienu, vai kāds šo spiešanas metodi ir izmantojis pirms tevis. Saņemot zaļu vai jau pārgatavojušos un bojātu avokado, vilšanās sajūta ir liela.

Lai tā nebūtu, lūk, vēl viena metode, kā pārbaudīt avokado gatavību. Noplēs brūno kāta vietiņu - ja tā nāk nost viegli un apakšā redzama skaista, zaļa krāsa, avokado būs gatavs. Ja krāsa apakšā brūna - avokado būs pārgatavojies vai jau sācis bojāties, un viss auglis zem mizas būs jau ar melniem punktiņiem. Savukārt, ja kāta vietiņa nenāk brīvi nost, avokado nav gatavs. 

Autors: Popsugar.com

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu