Kā gudri sasaldēt gaļu?

Kā gudri sasaldēt gaļu?

Kurš gan negrib ietaupīt mazliet naudiņas un arī savu laiku? Ja iegādājies gaļu vairumā un esi nolēmis to saldēt, dari to pārdomāti.

Ja tu esi nolēmis sasaldēt svaigu gaļu, tad vispirms to sadali to, rēķinot, cik daudz būs nepieciešams vienai gatavošanas reizei.

Nelieli gabali vienmērīgi sasalst un ātrāk atkūst, turklāt tie, pareizi izvietoti, aizņem mazāk vietas saldētāvā.

Tas pats arī ar malto gaļu: sadali to pa porcijām, pirms liec glabāties saldētavā.

Lasi vēl:

Avots: Food.inmyroom.ru

Foto: Depotiphotos

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi