Perfekti krāsnī cepti kartupeļi? Padomi + receptes

Perfekti krāsnī cepti kartupeļi? Padomi + receptes

Iztēlojies, kraukšķīga, garšīga kartupeļa garoziņa un mīksts, mīksts viducītis. Tieši tāds ir ideāls kartupelis, īpaši laikā, kad no dārza var tikt pie jaunajiem tupņiem. Bet kā pie tādiem tikt?

Lai ātri izceptu garšīgus un kraukšķīgus kartupeļus, vispirms tos 10 minūtes apvāri.

Ūdeni nokāss, kartupeļus nosusini. Tad izied ar taukvielām un apber ar iecienītākajām garšvielām un cep, līdz izcilam kraukšķīgumam.

Šī metode ļaus baudīt zīdaini mīkstu kartupeli no iekšpuses un patīkamu kraukšķi no ārpuses. 

Jaunos kartupeļus noteikti gatavo ar visu mizu, būs garšīgāk!

Lasi vēl:

Avots: RD

Foto: Depositphotos

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi