Sagriezts ābols: kā saglabāt šķēlītes baltas un kraukšķīgas?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Tuvojoties pašmāju ābolu laikam ir jāapgūst noderīgas gudrības. Šis padoms noderēs visu gadu, arī pirktam ābolam.

Ja padomā cept gardu plātsmaizi, strūdeli vai kādu desertu, āboli jānomīzo, jāatbrīvo no serdes un jāsagriež. Bet ko darīt, ja pēc tam vēl jātaisa mīkla, bet āboli jau sagatavoti? Ja atstāsi tos vienkārši kādā traukā, gabaliņi kļūs nespimātiski brūni un zaudēs kraukšķīgumu. Ir vienkārša metode kā to labot.

Tev vajadzēs: bļodu, ūdeni un citrona sulu.

Sagriezto ābolu ber bļodā, pārlej ar ūdeni un pievieno citrona sulu. Sulu vajag tikai tik daudz, lai jūt vieglu skābumu, citādāk āboli uzsūks nevajadzīgu skābumu. 

Lasi vēl:

Avots: Rd.com

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu