Ceļvedis garšaugu pasaulē: kuri zaļumi sader ar tavu mīļāko ēdienu?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Raksta turpinājums
Foto: depositphotos.com

Gada siltie mēneši ir labākais laiks, kad izbaudīt zaļumu burvību, jo tad tos var noplūkt savā mazdārziņā vai iegādāties no vietējiem zemniekiem. Bet, lai zaļumus maksimāli izbaudītu, jāzina, ar kādiem ēdieniem tie vislabāk sader!

Dilles un pētersīļus mēs esam ieraduši baudīt visu gadu, bet tie nav vienīgie vērtīgie, aromātiskie un garšām bagātie zaļumi.

Vasaras sākumā nevajadzētu aizmirst arī par pienenēm un nātrēm. 

Novārtā noteikti nedrīkst atstāt arī garšaugus, kas lielā cieņā arī dažādās aizjūru zemēs: baziliks, rozmarīns, oregano un kinza, skaidro portāls "Original food".

Raksta turpinājums
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu