Krēmzupas ir ārkārtīgi iecienītas. Teju jebkurš dārzenis lieliski garšos sablendēts, papildināts ar aromātisku buljonu, saldo krējumu vai sieru. Vai zini kā zupu padarīt īpaši gardu? Jāzina viens svarīgs nosacījums.
Ideālas dārzeņu krēmzupas noslēpums + receptes
Pirms sāc vārīt krēmzupu, sagatavotos dārzeņus, vēlams katru atsevišķi, apcep augu eļļā vai sviestā. Tikai pēc tam pievieno ūdeni vai buljonu.
Cepšanas procesa laikā karamelizējas dārzeņos esošais cukurs, atklājas papildus dārzeņu garšas. Tādejādi zupas kļūs aromātiskākas un ar piesātinātāku garšu. Šo pašu metodi iesaka izmantot arī gatavojot sautējumus.
Avots: Kitchenmag.ru