5 iemesli kāpēc no vistiņas krīt nost rīvmaizes panējums

5 iemesli kāpēc no vistiņas krīt nost rīvmaizes panējums

Kraukšķīga vistiņa, kas ieskauta rīvmaizes kažociņā - gardi bez gala. Vari to baudīt pamatēdienā, pasniegt kā uzodu vai pievienot salātiem. Bet tās sajūtas, kad viss labums nokrīt nost - sabojāts gan gatavošas, gan baudīšanas prieks. Kāpēc tā notiek un kā no tā izvairīties? 5 soļi, kuru ievērošana garantēs perfektu panējumu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi