5 iemesli kāpēc no vistiņas krīt nost rīvmaizes panējums

5 iemesli kāpēc no vistiņas krīt nost rīvmaizes panējums

Kraukšķīga vistiņa, kas ieskauta rīvmaizes kažociņā - gardi bez gala. Vari to baudīt pamatēdienā, pasniegt kā uzodu vai pievienot salātiem. Bet tās sajūtas, kad viss labums nokrīt nost - sabojāts gan gatavošas, gan baudīšanas prieks. Kāpēc tā notiek un kā no tā izvairīties? 5 soļi, kuru ievērošana garantēs perfektu panējumu!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi