Kā izcept perfektas formas burgeru kotletes? Jāzina knifiņi!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Viena no svarīgākajām burgera sastāvdaļām - maltās gaļas kotletes. Ja esi cepis pats, tad ļoti iespējams esi saskāries ar joku, ka kotletes vidiņš ceļas nost no pannas un tā izcepas nevienmērīgi. Kas jāizdara pirms cepšanas, lai tā nenotiktu.

Divas elementāras darbības ļaus tev justies kā burgera kotlešu pavēlniekam, jo tās cepsies skaisti un vienmērīgi.

Pirmkārt, ar plaukstu kārtīgi piespied kotleti pie virtuves dēlīša, lai no tās dabūtu laukā visus gaisa burbuļus. Otrkārt, katras kotletes vidū ar pirkstu iespied iedobīti. Tieši šī mazā bedrīte palīdzēs kotletei nedeformēties un palīdzēs gan glīti izskatīties, gan vienmērīgi izcepties!

Tieši tik vienkāršas lietas izdarot, būs mazāk bēdu cepot savu perfekto burgeru! Lai izdodas!

Avots: Rd.com

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu