Olas: gatavot vai labāk izmest?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nereti olas ledusskapī aizkavējas pārāk ilgi, iepakojums izmests un nezini vairs kā pārbaudīt vai tās svaigas. Tam ir elementārs paņēmiens!

Tev vajadzēs olu, glāzi vai krūzi un ūdeni. 

Piepildi trauku ar ūdeni un ieliec tajā olu, attiecīgi novērojumu ļaus tev noskaidrot, kādā stāvoklī ir ola:

  • Ja tā nogrimst ūdens trauka dibenā - ola svaiga un lietojama uzturā;
  • Ja ola uzpled trauka virspusē, tā ir bojāta un labāk to negatavot.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu