Kā iegūt kraukšķīgu ādiņu vistas cepetim?

Kā iegūt kraukšķīgu ādiņu vistas cepetim?

Bieži vien visā vistas cepetī pats garšīgākais ir tieši kraukšķīgā ādiņa, bet tā ne vienmēr tāda izdodas. Izpildot šīs darbības varēsi priecāties gan par skatu, gan garšu!

Vistu no ārpuses kārtīgi ierīvē ar sāli un pipariem. Tad ar asu nazi vai labām šķērēm atdali ādu no gaļas, izveidojot brīvu vietu, bet ādu atstājot visapkārt cepetim, Gaļu zem ādas arī ierīvē ar sāli. 

Galvenais uzdevums: maksimāli atdalīt ādu no gaļas, lai cepšanas procesā no ādas izdalās visi tauki. Tādejādi ādiņa kļūs sausa un neticami kraukšķīga.

Avots: Sovkusom.ru

Foto: Depositphotos.com

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties


Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes