Bieži vien visā vistas cepetī pats garšīgākais ir tieši kraukšķīgā ādiņa, bet tā ne vienmēr tāda izdodas. Izpildot šīs darbības varēsi priecāties gan par skatu, gan garšu!
Kā iegūt kraukšķīgu ādiņu vistas cepetim?
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vistu no ārpuses kārtīgi ierīvē ar sāli un pipariem. Tad ar asu nazi vai labām šķērēm atdali ādu no gaļas, izveidojot brīvu vietu, bet ādu atstājot visapkārt cepetim, Gaļu zem ādas arī ierīvē ar sāli.
Galvenais uzdevums: maksimāli atdalīt ādu no gaļas, lai cepšanas procesā no ādas izdalās visi tauki. Tādejādi ādiņa kļūs sausa un neticami kraukšķīga.
Avots: Sovkusom.ru