Kārojas sulīgu karbonādi, bet nav gaļas āmuriņa?

Kārojas sulīgu karbonādi, bet nav gaļas āmuriņa?

Virtuve ir tā vieta, kurā liekot lietā fantāziju un radošo garu, iespējams paveikt brīnumus. Kā zinām, labu karbonādi mazliet izdauza ar gaļas āmurīti, bet ko darīt, ja tāda nav? Izmanto citus rīkus - lūk, kādus!

Cūkgaļas karbonāde rīvmaizē

Viens no gaļas āmura aizstājējiem var būt vienkārša stikla pudele. Izmantot gan vajadzētu nevis pudeles apakšu, bet tieši kakliņa daļu, tad gaļa izdosies maigāka un gaisīgāka, tikai neaizraujies ar spēka pielietošanu, atceries, pudele ir plīstoša.

Otrs veids ir izmantot virtuves nazi. Runā, ka tieši šo rīku karbonādēm izmanto profesionāli pavāri. Nazim jābūt biezam un smagam. Svarīgi - gaļu klapē ar naža neaso pusi. 

Kā pēdējo piedāvājam izmantot koka stampiņu ar kuru gatavo kartupeļu biezputras. Ērts rīks, kurš var pildīt vairākas funkcijas.

Karbonāde

Lai kuru no virtuves rīkiem tu izmantosi, atceries: nepārcenties, ja gaļa būs saņēmusi pārāk daudz sitienus, karbonādes galu galā būs sausas

Avots: Kitchenmag.ru

Foto: Depositphotos.com

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties


Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes