Kārojas sulīgu karbonādi, bet nav gaļas āmuriņa?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Virtuve ir tā vieta, kurā liekot lietā fantāziju un radošo garu, iespējams paveikt brīnumus. Kā zinām, labu karbonādi mazliet izdauza ar gaļas āmurīti, bet ko darīt, ja tāda nav? Izmanto citus rīkus - lūk, kādus!

Cūkgaļas karbonāde rīvmaizē

Foto: Depositphotos.com

Viens no gaļas āmura aizstājējiem var būt vienkārša stikla pudele. Izmantot gan vajadzētu nevis pudeles apakšu, bet tieši kakliņa daļu, tad gaļa izdosies maigāka un gaisīgāka, tikai neaizraujies ar spēka pielietošanu, atceries, pudele ir plīstoša.

Otrs veids ir izmantot virtuves nazi. Runā, ka tieši šo rīku karbonādēm izmanto profesionāli pavāri. Nazim jābūt biezam un smagam. Svarīgi - gaļu klapē ar naža neaso pusi. 

Kā pēdējo piedāvājam izmantot koka stampiņu ar kuru gatavo kartupeļu biezputras. Ērts rīks, kurš var pildīt vairākas funkcijas.

Karbonāde

Foto: Depositphotos.com

Lai kuru no virtuves rīkiem tu izmantosi, atceries: nepārcenties, ja gaļa būs saņēmusi pārāk daudz sitienus, karbonādes galu galā būs sausas

Avots: Kitchenmag.ru

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu