Šašliks uz iesma vai restes?

Šašliks uz iesma vai restes?

Vai arī tev pirms grilēšanas priekiem ir kādreiz bijušas šaubas par to, ko labāk izvēlēties - iesmu vai resti? Meklējam atbildes!

Vistas stilbiņu šašliks vienkāršajā marinādē

Tradicionāli šašliku ierasts cept uz iesmiem, graciozi tos grozot uz grila. Tomēr, ja tev ērtāk likt un cept gaļu uz restes, nav iemeslu to nedarīt. Protams, tas nebūs klasiskais izpildījums, bet būtiski garšu tas nemaina. Kādreiz taču pannas pankūkām arī nav bijušas, tāpēc tas nav iemesls joprojām cept tās uz karsta akmens.

Cūkgaļas lāpstiņas šašliks ar dillēm un sīpoliem majonēzē

Ja esi izlēmis cept šašliku uz iesmiem, pirms uzdur uz tiem marinētos gaļas gabaliņus, kārtīgi iesmus izkarsē. Tādā veidā tiks nodezinficēts metāls, kas ir ļoti svarīgi, kā arī apdedzinās olbaltumus gaļas gabala viducī, tādejādi papildus samazinot sulu iztecēšanu no gaļas, lai šašliks izdotos sulīgāks.

Avots: Volshebnaya-eda.ru

Foto: Depositphotos.com

 

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties


Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes