Meganas Mārklas mīļākie ēdieni: vai garšo arī tev?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: AFP/Scanpix, PA/Scanpix

Meganas Mārklas uzturu var saukt par diezgan sabalansētu. No vienas puses, viņa cenšas ievērot veselīgu dzīvesveidu un ieklausīties savā ķermenī. No otras puses, viņa neiespiež sevi stingrā uztura rāmjos un dažreiz var atļaujas apēst ko kalorijām bagtīgāku.

Cālis filipīniešu gaumē

Šis ēdiens ir Meganas Mārklas kroņa ēdiens. Viņai patīk to gatavot svētdienu vakariņām kopā ar ģimeni vai draugiem. Recepte nekādā gadījumā nav sarežģīta. Tev jāmarinēt putns vīna etiķī un sojas mērcē, pievienojot tam ķiplokus un citronu. Un pēc tam uz lēnas uguns jācep līdz cepetis mīksts un sulīgs. Šis ēdiens labi sader ar hercogienes iecienīto sarkano vīnu Tignanello.

Zaļais smūtijs

Megana Mārkla cenšas nedzert kafiju, tāpēc, lai uzmundrinātu ķērmeni un garu, viņa dod priekšroku citiem dzērieniem. Piemēram, no rīta viņa izdzer glāzi karsta ūdens ar medu un citronu. Pusdienlaikā viņai patīk palutināt sevi ar zaļu smūtiju, kas gatavots no āboliem, kāpostiem, spinātiem, citrona un ingvera. Pēc hercogienes teiktā, šāds dzēriens uzmundrina labāk nekā jebkurš espresso.

Foto: AFP/Scanpix, PA/Scanpix

Kartupeļu sacepums jeb gratēns

Vēl viens viegli pagatavojams ēdiens, ko tik ļoti mīl Megana. Lai pagatavotu to mājās, kartupeļi jāsagriež mazos salmiņos vai šķēlēs, jāapkaisa ar sieru, jāpielej krējums, jāpapildina ar garšvielām un jācep cepeškrāsnī līdz zeltaini brūns.

Pasta

Megana Mārkla ir arī liela pastas cienītāja. Šeit ir viena no viņas iecienītākajām cukini-pastas receptēm. Dārzeņus vajadzētu vārīt buljonā 4–5 stundas, pēc tam tie iegūst konsistenci, kas atgādina krējuma mērci. Pārlejot ar to pastu, tu iegūsit milzīgu baudu un vienlaikus minimālu kaloriju daudzumu.

Arbūzu salāti

Saseksas hercogienei ļoti patīk arbūza, fetas, piparmētru un olīveļļas kombinācija. Pēc viņas domām, tas pastiprina arbūza aromātu un padara to vēl garšīgāku.

Lasi vēl:

Avots: Food.inmyroom

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu