Ko tavs olu gatavošanas veids pastāsta par tavu personību?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Kādām olām dod priekšroku brokastīs? Izrādās, ka tavs mīļākais olu ēdiens un tas, kā tu to ēd, var daudz pateikt par tavu personību. Tā saka britu ārste Džeina Koksa, uzvedības speciāliste. Izpētījusi tūkstošiem cilvēku vēlmes un izpētījusi viņu rakstura iezīmes un nodarbošanās, viņa nonākusi pie interesantiem secinājumiem.

Vēršacs jeb cepta ola no vienas puses

Ja tev patīk parasti ceptas olas, tad, visticamāk, esi strādīgs un apzinīgs. Tev nav viegli atrast pieeju: draugus izvēlies uzmanīgi un nesteidzīgi, taču, kad esi tos atradi, tie ir uz mūžu. 

Cieti vārītas olas

Šādu olu cienitāji - impulsīvi un aizrautīgas dabas. Parasti šādi cilvēki ir atlētiski, rūpējas par savu veselību un piekopj labu un veselīgu dzīvesveidu. Viņi ir nedaudz neorganizēti, bet neatkarīgi no citu viedokļiem.

Omlete

Omletei dod priekšroku disciplinētas un pedantiskas dabas cilvēki, kuriem mājās vienmēr ir priekšzīmīga kārtība. Viņiem patīk par draugiem rūpēties kā par saviem bērniem viņi prot labi organizēt dažādus pasākumus. Šādi cilvēki tiecas pēc daudzveidības, kas var radīt problēmas personīgajā dzīvē.

Olu kultenis 

Neskatoties uz šī ēdiena “ekscentrisko” raksturu, to parasti izvēlas savākti un kārtīgi cilvēki, kas meklē kārtību. Parasti viņi ir diezgan konservatīvi, taču vienmēr ir draudzīgi un patiesu draugu ieskauti.

Olas bez čaumalas

Šo eleganto olu cienītāji ir jautri un draudzīgi.     Viņi ir diezgan ikdienišķas dabas, bet tajā pašā laikā ļoti noslēpumaini - šo īpašību kombinācija ļoti piesaista pie viņiem citus cilvēkus.

Lasi vēl:

Avots: Food.inmyroom

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu