Izcila vakance: Ziemassvētku tirdziņu apmeklētājs un karstvīna baudītājs

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Ziemassvētku trakums gandrīz jau sācies, veikalu plaukti jau pilni ar rotājumiem, tiek uzstādītas eglītes, kas jau svētdien iedegsies košās krāsās un atvērti pirmie Ziemassvētku tirdziņi. Lielbritānijā piedāvā, iespējams, labāko vakance, kas pieejama Ziemassvētku fanātam šajā skaistajā svētku gaidīšanas laikā.

Ja karstvīna baudīšana un skaisti izrotātu Ziemassvētku tirdziņu apmeklēšana ir tavs aicinājums, un ja vēl par to maksātu 50 mārciņas (~59 EUR) stundā, tad varbūt tev jāsteidz uz Lielbritāniju pieteikties darba vakancei!

Tiešsaistes izstāžu platforma Apvienotajā Karalistē ExpoCart pieņem darbā “Ziemassvētku gadatirgus testētāju” no sabiedrības rindām, lai pirms lielās dienas apmeklētu vismaz trīs Ziemassvētku tirdziņus nedēļā visās Lielbritānijas pilsētās, piemēram, Birmingemā, Edinburgā un Londonas Ziemas Brīnumzemē.

Testētāja mērķis ir izpētīt kāda veida stendi ir tirdziņos, kādas izkārtnes tie izmanto, kādus rotājumus, ko pārdod, jānogaršo labumi - gan piparkūkas, gan, protams, karstvīni un citi siltie dzērieni.

Foto: Depositphotos

ExpoCart ir gatavs maksāt laimīgajam kandidātam 50 marciņas (~59 EUR) stundā par svētku darbu. Bet darbs nav tikai izprieca - pēc katras tirgus vizītes viņiem būs jāraksta 750 vārdu atskaite un jāuzņem daudz augstas kvalitātes fotoattēlu.

Kāpēc netiek noalgots profesionālis? ExpoCart skaidro, ka šādos pasākumos ir ļoti svarīgs skats no malas. Ir vērtīgi apzināties, kā tirdziņus redz cilvēki, kas tos patiešām apmeklē, lai izbaudītu svētku sajūtas un labi pavadītu laiku.

Viss, protams, nav tik saulaini  - 50 mārciņas stundā, skan labi, bet par katru tirdziņu tik vien arī maksās. Ja uzkavēsies tur ilgāk, tad tas jau būs tevis paša prieka pēc. Kā arī kompānija sedz tikai ceļa izdevumus tev un vēl vienai personai, bet ne izmitināšanas. Kompānija gan solot izsniegt kabatas naudu nelieliem tēriņiem.

Vai tu esi tāds Ziemassvētku mīlis un pieteiktos šādai vakancei, ja ko tādu piedāvatu tepat Latvijā?

Lasi vēl:

Avots: Insider

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu